نئوتام

نئوتام :
مشخصات فیزیکی و شیمیایی :
- فرمول شیمیایی : C 20 H 30 N 2 O 5
- جرم مولی : 378.469 g·mol -1
- ظاهر : پودر سفید کریستال
- نقطه ذوب : 80.9-83.4 درجه سانتی گراد
- حلالیت در آب : 12.6 گرم بر کیلوگرم در 25 درجه سانتی گراد
- مقدار پی اچ : 6.02
نئوتام :
نئوتام شیرین کننده ای است که از یک دی پپتید به دست می آید و از نظر ساختاری با آسپارتام مرتبط است . به طور قابل توجهی شیرین تر از ساکارز و آسپارتام است و شیرینی آن 7000-13000 برابر ساکارز و تقریباً 40 برابر آسپارتام است.
نئوتام طعمی شیرین و کاراملی بدون طعم ناخواسته را برای شما به ارمغان می آورد. این حاوی هیچ رنگ شیرین بیان، تلخ یا فلزی نیست و آن را به جایگزینی مناسب برای شکر برای محصول شما تبدیل می کند.
شیرین کننده ها یا جایگزین های قند، مانند آسپارتام، سوکرالوز و مواد مشتق شده از استویا، موادی هستند که برای شیرین کردن و در برخی موارد افزایش طعم غذاها استفاده می شوند. برخی شیرینکنندهها بسیار شیرینتر از شکر سفره هستند و برای رسیدن به همان میزان شیرینی شکر در غذا، به مقادیر کمتری نیاز است. افراد ممکن است به دلایل مختلف به جای شکر از شیرین کننده ها استفاده کنند. به عنوان مثال، شیرین کننده ها تنها کالری کمی یا بدون کالری در رژیم غذایی دارند و به طور کلی سطح قند خون را افزایش نمی دهند.
شیرین کننده ها به طور گسترده در غذاها و نوشیدنی هایی که به عنوان “بدون قند” یا “رژیمی” به بازار عرضه می شوند، از جمله محصولات پخته شده، نوشابه ها، مخلوط نوشیدنی های پودری، آب نبات، پودینگ، غذاهای کنسرو شده، مرباها و ژله ها، محصولات لبنی، و بسیاری از مواد غذایی دیگر استفاده می شود.
کاربرد :
1. نوشیدنی های گازدار و نوشیدنی های ساکت ؛
2. مربا ، ژله ، محصولات شیر ، شربت ، شیرینی جات
3. کالاهای پخته شده ، دسرها
4. بستنی ، کیک ، پستان ، شراب ، قوطی میوه و غیره
مزیت :
- پودر نئوتام شیرین کننده نشان دهنده اوج شیرین کننده های با شدت بالا و شناسایی نسل جدید شیرین کننده ها است که در بیش از 1000 نوع محصول در حدود 80 کشور استفاده شده است.
- شیرین کننده غیر مغذی و غیر کالری است، دارای شیرینی با شدت بالا و همچنین بدون عوارض است. طعم آن شبیه ساکارز است و هزینه شیرینی آن بسیار کمتر از ساکارز و آسپارتام است. می توان آن را در تولید مواد غذایی مختلف استفاده کرد. شیرینی، افزایش طعم، کم انرژی، پایداری، روش های متابولیک و بی اثر شیمیایی آن را به جدیدترین شیرین کننده تبدیل کرده است.
- می تواند برخی از مواد تشکیل دهنده مانند نعناع را تقویت کند و همچنین بوی بد محصولات لوبیا را مهار کند. به دلیل بهبود طعم آن، مواد جامد موجود در آب میوه را می توان کاهش داد. همچنین می تواند میزان وانیلین مورد استفاده در پودینگ و محصولات لبنی و همچنین میزان اسید سیتریک را در محصولات لبنی و میوه ها کاهش دهد. نئوتام می تواند طعم گوجه فرنگی را در سس باربیکیو افزایش دهد و کیفیت غلات را بهبود بخشد.
- می توان آن را در محصولاتی از جمله آب میوه، نوشیدنی های گازدار، نوشابه جامد، محصولات لبنی، آب نبات، محصولات پخت، دارو، خوراک حیوانات، چاشنی، منطقه، نوشیدنی های الکلی و بستنی استفاده کرد.
خاصیت :
- شیرینی زیاد ، 7 ، 000 تا 13 ، 000 برابر قند و 30 تا 60 بار از آسپارتام
- بدون کالری ، بدون ایجاد وزن
- طعم های خالص مانند شکر و بدون طعم طعم مطبوع
- برای بدن انسان کاملاً ایمن و مناسب برای همه افراد
- بدون اینکه منجر به پوسیدگی دندان یا پلاک دندان شود
- حلالیت خوب و پایداری عالی
کدام غذاها حاوی نئوتام هستند؟

صنعت نوشیدنی: در نوشیدنیهای بدون قند یا کم قند، نئوتام میتواند شیرینی خالص را بدون افزایش کالری فراهم کند و تقاضای مصرفکنندگان برای تغذیه سالم را برآورده کند.
آب نبات و محصولات پخته شده : در محصولات پخته شده مانند آب نبات، کلوچه، کیک و غیره، نئوتام می تواند جایگزین مقداری یا تمام شکر شود، کالری دریافتی را کاهش دهد و طعم غذا را حفظ کند.
لبنیات : در محصولات لبنی مانند ماست و بستنی، نئوتام نه تنها شیرینی می دهد، بلکه از چاقی و پوسیدگی های دندانی ناشی از افزودن ساکارز نیز جلوگیری می کند.
دارو و محصولات بهداشتی : از آنجایی که نئوتام کالری کمی دارد و بر سطح قند خون تأثیر نمی گذارد، در مواد غذایی خاص، محصولات پاک کننده دهان و محصولات مراقبت بهداشتی برای بیماران دیابتی که نیاز به کنترل مصرف قند دارند، استفاده می شود.
سایر کاربردها : گلوگاه فنی شیرینی فیلترهای سیگار این است که ماندگاری شیرینی آن بسیار کوتاه است و تا زمانی که سیگار دود نشود نمی توان آن را حفظ کرد. ویژگی های پست شیرین نئوتام به طور موثر این مشکل را حل می کند. Newsweet می تواند به طور موثری مزه ساخارین را بپوشاند و خوش طعمی خوراک را بهبود بخشد.
میزان مصرف روزانه نئوتام چقدر است؟
0-2 میلی گرم بر کیلوگرم بدن
آیا نئوتام بهتر از آسپارتام است؟
نئوتام از نظر شیمیایی با آسپارتام مرتبط است، اما این تفاوت باعث پایداری شیمیایی بیشتر میشود و باعث میشود که شیرینکننده جدید در غذاهای پخته استفاده شود و بدن بهطور متفاوتی با آن برخورد میکند. احتمالاً بیشتر در غذاهای کم کالری استفاده می شود، اما ممکن است برای تنظیم طعم سایر غذاها نیز استفاده شود.
ایمنی :
FDA نئوتام را به عنوان یک افزودنی غذایی تنظیم می کند. FDA نئوتام را برای استفاده به عنوان یک شیرین کننده همه منظوره و تقویت کننده طعم در غذاها (به جز در گوشت و مرغ)، تحت شرایط خاص استفاده، در سال 2002 تایید کرد . این گرما پایدار است، به این معنی که حتی زمانی که در دمای بالا در طول پخت استفاده می شود، شیرین می ماند و به عنوان جایگزین شکر در محصولات پخته شده مناسب است.
درنتیجه نئوتام به طور گسترده ای بی خطر و قابل استفاده برای همه افراد از جمله کودکان، زنان باردار، زنان شیرده و بیماران دیابتی در نظر گرفته می شود. می تواند به سرعت در بدن انسان بدون تجمع متابولیزه شود.
فروش نئوتام :
شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید نئوتام و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.
اگر به دنبال نئوتام هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.
نئوتام در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.
امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.جهت دريافت نمونه و خريداري نئوتام با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .
شماره تماس : 55402648 – 021