ال لیزین چیست ؟
لیزین یک اسید آمینه ضروری است . بدن انسان نمی تواند لیزین بسازد، بنابراین باید در رژیم غذایی مصرف شود. منابع آن عبارتند از گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ.لیزین یک بلوک ساختمانی برای ساخت پروتئین در بدن است.لیزین که L-lysine نیز نامیده می شود، اسید آمینه ای است که برای بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است. مردم آمینو اسیدها را به عنوان بلوک های سازنده پروتئین توصیف می کنند زیرا با ترکیبات دیگر ترکیب می شوند تا این درشت مغذی را تشکیل دهند.
جامعه پزشکی لیزین را به عنوان یک اسید آمینه ضروری تعریف می کند، زیرا برخلاف برخی از اسیدهای آمینه دیگر، بدن نمی تواند آن را سنتز کند. در نتیجه افراد باید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
لیزین یا L-lysine یک اسید آمینه ضروری است، به این معنی که برای سلامتی انسان ضروری است، اما بدن نمی تواند آن را بسازد. شما باید لیزین را از غذا یا مکمل ها دریافت کنید. اسیدهای آمینه مانند لیزین بلوک های سازنده پروتئین هستند. لیزین برای رشد مناسب مهم است و نقش اساسی در تولید کارنیتین، ماده مغذی مسئول تبدیل اسیدهای چرب به انرژی و کمک به کاهش کلسترول دارد. به نظر می رسد لیزین به جذب کلسیم به بدن کمک می کند و نقش مهمی در تشکیل کلاژن، ماده ای مهم برای استخوان ها و بافت های همبند از جمله پوست، تاندون ها و غضروف ایفا می کند.
بیشتر افراد در رژیم غذایی خود لیزین کافی دریافت می کنند. اگرچه ورزشکاران، بیماران سوخته و وگان هایی که لوبیا نمی خورند ممکن است به مقدار بیشتری نیاز داشته باشند. اگر لیزین کافی ندارید، ممکن است تجربه کنید:
- خستگی
- حالت تهوع
- سرگیجه
- از دست دادن اشتها
- تحریک
- چشم های پرخون
- رشد آهسته
- کم خونی
- اختلالات تولید مثل
پوکی استخوان :
لیزین به جذب کلسیم در بدن کمک می کند و میزان کلسیمی که در ادرار از دست می رود را کاهش می دهد. از آنجایی که کلسیم برای سلامت استخوان بسیار مهم است، برخی از محققان فکر می کنند لیزین ممکن است به جلوگیری از تحلیل استخوان مرتبط با پوکی استخوان کمک کند. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که لیزین در ترکیب با ال-آرژنین (اسید آمینه دیگر) سلول های استخوان ساز را فعال تر می کند و تولید کلاژن را افزایش می دهد. اما هیچ مطالعه ای بررسی نکرده است که آیا لیزین به پیشگیری از پوکی استخوان در انسان کمک می کند یا خیر.
عملکرد ورزشی :
گاهی اوقات ورزشکاران از لیزین به عنوان مکمل پروتئین استفاده می کنند. برخی از مطالعات نشان می دهد که لیزین به بهبود بافت ماهیچه ای پس از استرس کمک می کند.
کاهش فشار خون :
بر اساس یک مطالعه در مقیاس کوچک منبع معتبر، لیزین می تواند به کاهش فشار خون بالا در افرادی که دریافت این اسید آمینه در رژیم غذایی آنها کافی نیست کمک کند. با این حال، قبل از اینکه متخصصان بتوانند تشخیص دهند لیزین یک درمان موثر برای فشار خون بالا است یا خیر، تحقیقات بیشتری لازم است.
درمان دیابت :
نتایج یک مطالعه کوچک بر روی 12 داوطلب سالم نشان می دهد که لیزین می تواند افزایش سطح گلوکز خون را پس از خوردن غذا کاهش دهد. این کشف می تواند منجر به درمان های موثری برای افراد مبتلا به دیابت شود، اما هنوز نیاز به تحقیقات بیشتری وجود دارد.
منابع غذایی :
منابع خوب لیزین شامل غذاهای غنی از پروتئین است، مانند:
- گوشت، به ویژه گوشت قرمز، گوشت خوک و مرغ
- پنیر مخصوصا پارمزان
- ماهی های خاصی مانند ماهی کاد و ساردین
- تخم مرغ
- سویا، به ویژه توفو، پروتئین سویای جدا شده و آرد سویای بدون چربی
- اسپیرولینا
- دانه شنبلیله
فرم های موجود :
لیزین در قرص ها، کپسول ها، کرم ها و مایعات موجود است و معمولاً به شکل L-lysine به فروش می رسد.
دیگر خواص ال لیزین :
- با مسدود کردن آرژنین از تبخال محافظت میکند و آن را درمان میکند.
تبخال، یا تاول های تب، علائم عفونت هستند که اغلب روی لب یا گوشه های دهان شما به صورت تاول های پر از مایع ظاهر می شوند که می توانند باعث ناراحتی مانند سوزن سوزن شدن، درد و سوزش شوند. - با مسدود کردن گیرنده های پاسخ استرس، اضطراب را کاهش میدهد.
لیزین ممکن است در کاهش اضطراب نقش داشته باشد، اگرچه هنوز تحقیقات بیشتری برای حمایت از آن مورد نیاز است. - جذب و حفظ کلسیم را بهبود میبخشد.
لیزین ممکن است با افزایش جذب کلسیم در روده و کمک به کلیه ها در نگه داشتن این ماده معدنی به بدن شما کمک کند تا کلسیم را حفظ کند. - با کمک به ایجاد کلاژن باعث بهبود زخم میشود.
لیزین می تواند بهبود زخم را در بدن شما بهبود بخشد. این به شما کمک می کند تا کلاژن، پروتئینی که به عنوان یک داربست عمل می کند و پوست و استخوان ها را پشتیبانی کرده و ساختار می دهد، تشکیل دهید.لیزین همچنین ممکن است به عنوان یک عامل اتصال دهنده عمل کند و تعداد سلول های جدید را در زخم افزایش دهد.
دوز مصرف ال لیزین :
تفاوت بین ال آرژنین و ال لیزین چیست؟
موارد احتیاط :
به دلیل پتانسیل عوارض جانبی و تداخل با داروها، باید مکمل های غذایی را تحت نظارت یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی آگاه مصرف کنید.
لیزین می تواند جذب کلسیم را افزایش دهد. هنگام مصرف مقادیر زیاد کلسیم در حین مصرف مکمل با لیزین احتیاط کنید.
در حالی که لیزین در رژیم غذایی بی خطر در نظر گرفته می شود، دوزهای بیش از حد ممکن است باعث ایجاد سنگ کیسه صفرا شود. همچنین گزارش هایی از اختلال عملکرد کلیه، از جمله سندرم فانکونی و نارسایی کلیوی، گزارش شده است.
اگر به بیماری کلیوی، بیماری کبدی یا بارداری یا شیردهی مبتلا هستید، قبل از مصرف مکمل لیزین با پزشک خود صحبت کنید.
افزایش دوز لیزین به 10-15 گرم در روز ممکن است منجر به مشکلات گوارشی شود، مانند :
اسهال
حالت تهوع
گرفتگی معده
گزارش هایی از ارتباط بین مکمل های لیزین وجود دارد.
فروش ال لیزین:
شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید ال لیزین و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.
اگر به دنبال ال لیزین هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکننده های و تامین کنندگان پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.
ال لیزین درشرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.
امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.
جهت دريافت نمونه و خريداري ال لیزین با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .
شماره تماس : 09127667534