کاراگینان

کاراگینان

کاراگینان

کاراگینان چیست ؟

 

کاراگینان از قسمت‌هایی از جلبک‌های دریایی قرمز مختلف خانواده Rhodophyceae تهیه می‌شود. معمولاً برای غلیظ کردن غذاها استفاده می شود، اما ارزش غذایی ندارد.

کاراگینان از دهه 1950 به غذاهای فرآوری شده اضافه شده است. کاراگینان همچنین ممکن است به مبارزه با عفونت ها کمک کند.
مردم از کاراگینان برای سرفه ، سرماخوردگی و سایر بیماری‌ها استفاده می‌کنند، اما هیچ شواهد علمی خوبی برای حمایت از هرگونه استفاده وجود ندارد.

کاراگینان، یک افزودنی که به شدت در دنیای سلامت جایگزین مورد بحث قرار گرفته است، یک پلی ساکارید غیرقابل هضم است که از جلبک های قرمز استخراج می شود و بیشتر در مواد غذایی به عنوان غلیظ کننده یا تثبیت کننده استفاده می شود. جلبک های دریایی حاوی کاراگینان برای قرن ها در تهیه مواد غذایی به دلیل خاصیت ژل کنندگی استفاده می شود، اما کاراگینان تصفیه شده و جدا شده موجود در غذاهای فرآوری شده مدرن نگرانی هایی را در جامعه آنلاین آگاه به سلامت ایجاد کرده است.

چند نوع متمایز از کاراگینان وجود دارد که در خواص شیمیایی آنها متفاوت است، اما مهمترین تمایز بین کاراگینان تجزیه شده و کاراگینان تجزیه نشده است. از نقطه نظر شیمیایی، تفاوت بین این دو نوع در وزن مولکولی آنها است. از نقطه نظر عملی، کاراگینان تجزیه نشده برای استفاده در محصولات غذایی تایید شده است، در حالی که کاراگینان تجزیه نشده چنین نیست. اگر چه هر دو ماده اغلب به عنوان “کاراگینان” نامیده می شوند، خواص شیمیایی بسیار متفاوتی دارند و باید واقعاً به عنوان ترکیبات جداگانه در نظر گرفته شوند.

 

سه نوع کاراگینان:

کاپا، یوتا و لامبدا – از نظر سولفاته شدن متفاوت هستند که بر خواص عملکردی آنها تأثیر می گذارد.

 

 

 

کاراگینان برای چه مواردی استفاده می شود؟

کاراگینان یک افزودنی است که برای غلیظ کردن، امولسیون کردن و نگهداری غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود . این یک ماده طبیعی است که از جلبک دریایی قرمز (که خزه ایرلندی نیز نامیده می شود) به دست می آید. شما اغلب این ماده را در شیرهای آجیل، محصولات گوشتی و ماست خواهید یافت.

کاراگینان یک کلوئید آبدوست است که از جلبک های قرمز دریایی مانند خزه ایرلندی و گیگارتینا استخراج می شود. این یک پلی ساکارید طبیعی است و مواد اولیه اولیه آن شامل Eucheuma و Kappaphycus است. رنگ کاراگینان به طور کلی پودر سفید تا زرد روشن، بدون بو و مزه است. کاراگینان می تواند به طور کامل در آب در دمای 80 درجه سانتی گراد حل شود و یک ژل برگشت پذیر حرارتی تشکیل دهد. این بدان معنی است که ژل می تواند در صورت گرم شدن به یک محلول ذوب شود و پس از سرد شدن محلول دوباره به ژل تبدیل شود.

کاراگینان اثر هم افزایی با سایر کلوئیدها مانند صمغ کونیاک و صمغ لوبیا ملخ دارد و به طور قابل توجهی خواص ژل آنها را تغییر می دهد و خاصیت ارتجاعی ژل و حفظ آب را افزایش می دهد. کاراگینان کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، داروسازی، صنایع شیمیایی روزانه، کشاورزی، ساخت و ساز و سایر زمینه ها پیدا می کند. به دلیل محتوای بالای فیبر رژیمی، نزدیک به 70٪، کاراگینان نیز معمولاً در غذاهای کاربردی استفاده می شود.

 

 

کاربردهای عمومی :

  • ژله و پودینگ
  • محصولات گوشتی
  • صمغ
  • سایرین: پنیر، ماسک

 

آیا کاراگینان برای پوست خوب است؟

در همین حال، کاراگینان ممکن است از راه های مختلفی برای پوست مفید باشد . علاوه بر خواص آبرسانی آن، در برخی از مطالعات نیز مشخص شده است که از رشد ویروس هایی مانند ویروس پاپیلومای انسانی جلوگیری می کند و به طور بالقوه در روان کننده های جنسی (که قبلاً در آن گنجانده شده است) محافظت بیشتری می کند.

 

 

فواید کاراگینان چیست؟

معمولاً برای غلیظ کردن غذاها استفاده می شود، اما ارزش غذایی ندارد. کاراگینان از دهه 1950 به غذاهای فرآوری شده اضافه شده است. کاراگینان همچنین ممکن است به مبارزه با عفونت ها کمک کند . مردم از کاراگینان برای سرفه، سرماخوردگی و سایر بیماری‌ها استفاده می‌کنند، اما هیچ شواهد علمی خوبی برای حمایت از هرگونه استفاده وجود ندارد.

 

 

خواص منحصر به فرد کاراگینان چیست؟

خواص کاراگینان به آن‌ها اجازه می‌دهد در آب حل شوند، محلول‌های بسیار چسبناک تشکیل دهند و در محدوده وسیعی از pH پایدار بمانند . آنها در انواع کاربردهای تجاری مانند عوامل ژل کننده، غلیظ کننده و تثبیت کننده، به ویژه در محصولات غذایی و سس ها استفاده می شوند.

 

 

عملکرد کاراگینان چیست؟

کاراگینان برای ژل کردن، غلیظ کردن یا تعلیق استفاده می شود . بنابراین آنها در تثبیت امولسیون، برای کنترل سینرزیس، و برای بدن، اتصال و پراکندگی استفاده می شود. عمده کاربردها در غذاها، به ویژه کاربردهای لبنی است.یکی از مکانیسم های کلیدی کاراژینات ها در توانایی آنها برای تشکیل ژل نهفته است . کاپا و یوتا کاراگینان، به ویژه، به دلیل خواص ژل کنندگی خود شناخته شده اند. کاپا کاراگینان در حضور یون‌های پتاسیم ژل‌های قوی و سفت‌تری را تشکیل می‌دهد، در حالی که یوتا کاراگینان با یون‌های کلسیم ژل‌های نرم‌تر و الاستیک‌تری را تشکیل می‌دهد.
استفاده از کاراگینان به جای چربی ها می تواند برای کاهش سطح کلسترول مفید باشد . شیر شکلات و شیک های تغذیه ای را تثبیت می کند و از جدا شدن آنها جلوگیری می کند. به جای آب نمک برای نرم کردن گوشت های کم چرب و کم سدیم و آبدار نگه داشتن آنها استفاده می شود. این می تواند برای افرادی که رژیم غذایی کم سدیم دارند مفید باشد.
آب گرم. همه انواع کاراگینان در دمای بالاتر از دمای ذوب ژل آن در آب داغ محلول هستند . دامنه نرمال دمای حلالیت بسته به غلظت محلول و حضور کاتیون ها بین 40 تا 70 درجه سانتیگراد است.

 

جایگزینی برای کاراگینان چیست؟

پودر آگار آگار معمولاً به عنوان “پودر آگار” یا “آگار” شناخته می شود. آگار مانند کاراگینان، عصاره جلبک دریایی است که به دلیل محتوای فیبر محلول بالا، خاصیت ژل کنندگی دارد. آگار از همان نوع جلبک دریایی تولید می شود که عصاره کاراگینان است.

 

عوارض جانبی :

 

هنگام مصرف خوراکی :

کاراگینان معمولاً در غذاها مصرف می شود. یک شکل شکسته به نام poligeenan احتمالاً ناامن است. ممکن است به روده بزرگ آسیب برساند و باعث خونریزی و سرطان شود. اما این خطر در انسان نشان داده نشده است. همچنین، محصولات کاراگینان موجود در ایالات متحده و اروپا فقط می توانند حاوی مقدار بسیار کمی از این شکل شکسته باشند.

 

هنگامی که به داخل بینی اسپری می شود :

کاراگینان احتمالاً برای اکثر افراد در صورت استفاده تا 7 روز بی خطر است.

 


هنگامی که روی پوست استفاده می شود :

اطلاعات قابل اعتماد کافی برای اطلاع از ایمن بودن کاراگینان وجود ندارد. ممکن است عوارض جانبی مانند ناراحتی ایجاد کند.
کاراگینان در لیست افزودنی های غذایی “به طور کلی به عنوان ایمن” (GRAS) سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) است .

در حالی که به طور کلی به عنوان ایمن (GRAS) برای مصرف انسان طبقه بندی می شود، مطالعات متعددی از دهه 1980 نشان داده اند که کاراگینان ها، به ویژه آنهایی که دارای ترکیبات تصادفی کویل هستند، ممکن است اثرات نامطلوبی بر سلامت دستگاه گوارش، از جمله تشدید التهاب روده، داشته باشند .

 

فروش  کاراگینان :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید  کاراگینان  و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

 

کاراگینان

 

اگر به دنبال کاراگینان  هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

کاراگینان در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس  عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.

جهت دريافت نمونه و خريداري کاراگینان  با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

 

شماره تماس :          09127667534      ،     55402648  – 021

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *