پروتئین هیدرولیز شده

کراتولیز” نام هیدرولیزات کراتین با گرید

پروتئین
کراتولیز” نام هیدرولیزات کراتین با گرید آرایشی است که در یک فرایند ملایم و کنترل شده و پیچیده خط تولید توسط سه پروتیناز فعال جهت مصرف در صنایع آرایشی- بهداشتی تهیه و استاندارد گردیده است .
کراتین پروتئین شاخی فشرده ای است که به طور طبیعی سطح خارجی پر،مو،پشم ، پوست و برخی از بافت های سطحی بدن انسان و حیوانات را به صورت لایه ای حفاظتی می پوشاند . زنجیره پپتیدی کراتین غنی از اسید های آمینه گوگرد دار به ویژه سیستشین است که با ایجاد پیوند های جانبی دی سولفید (S=S) فراوان که سبب فشرده شدن فرم سه بعدی زنجیره های پپتیدی آن می شود ، مقاومت و سختی منحصر به فردی را در کراتین ایجاد می نماید .
استفاده مستقیم “کراتولیز”و یا همراه با هیدرولیزات پروتئن های دیگر در محصولات آرایشی _بهداشتی بر ساختار طبیعی مو به ویژه موهایی که بر اثر بلیچینگ ،ترکیبات دائم ، حرارت بالای اتوی مو و یا سه شوار و غیره . پیوند های دی سولفید لایه کراتین آنها آسیب دیده اند اثرات ترمیمی ، حفاظتی و حتی تقویتی فوق العاده ای می گذارد . بنابراین افزایش کراتولیز به فرمولاسون بهداشتی مو نظیر :ترکیبات ترمیمی مو ، رنگ مو ، شامپو ، لدسیون های تقویتی مو و حتی پوست و ناخن به تنها آسیب های وارده سورفکتنت ها و مواد شیمیائی خشن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد بلکه میزان بالای سیستشین آزاد “کراتولیز” شکستی و آسیب کراتین را به خوبی ترمیم می نماید . این امر سبب می شود تا مقاومت کششی ، شانه خوری ، حالت دهندگی و میزان نگهداری رطوبت در مو افزایش سافته و مو شکل ظاهری و ساختار طبیعی خود را باز یابد .
موارد مصرف:
“کراتولیز” کمپلکس فعالی از الیگو پپتید و اسید آمینه های آزادی است که به عنوان یک افزودنی زیستی طبیعی ، مفید و موثر در فرمولاسیون محصولات آرایشی _بهداشتی و برگزیده و مدرن به ویژه نرم کننده ، حالت دهنده ، شامپو و ترکیبات ترمیمی مو و حتی شوینده ها نظیر :صابون های مایع و جامد و مایعات طرفشویی به کار گرفته می شود .
دوز مصرفی:
• شامپوهای کلاسیک ٪۲-۳ و شاپوهای داروئی ٪۳-۵ .
• کرم های کلاسیک ، تقویتی ، ماسک های صورت ٪۷-۵ .
بی زیانی :
به کار گیری “کراتولیز ” در محصولات آرایشی _بهداشتی حتی تا دوز ۲۰٪ هیچگونه اثر جانبی از خود باقی نمی گذارد . این امر در پی انجام کلیه آزمایشات کنترل ارگانولیتیکی ،فیزیکی ، شیمیائی و میکروبی طبق استاندارد های ملی و فارماکپی ایران به اثبات رسیده و تاییدی بر پایداری مواد موثره و صحت و سلامت آن است . ضمنا کراتولیز به عنوان یک فرآورده بیولوژیک در سیستم های زیستی مصرف شده و هرگز باعث آلودگی اکوسیستم طبیعی محیط نمی گردد.
ملاحظات :

• به علت بالا بودن املاح و برخی اسید های آمینه ، ظاهر پروتئین های هیدرولیزه و عصاره های تولیدی ممکن است در اثر تغییرات دما شفافیت خود را در انبار داری طولانی کمی از دست بدهند. این پدیده در کاهش فعالیت مواد موثره هیچ نقشی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *