سدیم ساخارین

سدیم ساخارین

سدیم ساخارین

ساخارین سدیم چیست ؟

 

 ساخارین سدیم یک شیرین کننده است که به طور مصنوعی سنتز می شود. این شکر نیست و جوهر شکر نیست. از قطران زغال سنگ استخراج می شود. همچنین می توان آن را ساخارین سدیم نامید. پذیرفته شده توسط صنایع غذایی و همچنین پذیرفته شده توسط برخی از مصرف کنندگان، به سرعت جذب و متابولیزه نمی شود. 

ساخارین از تولوئن استخراج شده از قطران زغال سنگ پس از واکنش های شیمیایی مانند ید شدن، کلرزنی، اکسیداسیون، آمونیاسیون، کریستالیزاسیون و کم آبی ساخته می شود. نام شیمیایی ساخارین o-Sulfonilimide است. هنگامی که محلول سدیم ساخارین گرم و جوشانده می شود، به تدریج تجزیه می شود و مقدار کمی اسید بنزوئیک تولید می شود و در نتیجه طعم تلخی ایجاد می شود.

نمک سدیم آن ساخارین سدیم یا ساخارین محلول نام دارد که به راحتی در آب حل می شود و شیرینی محلول آبی رقیق حدود 300 تا 500 برابر ساکارز است. ساخارین سدیم یک محصول مصنوعی شیمیایی آلی است که به جای یک غذا، یک افزودنی غذایی است. مواد اولیه ساخت ساخارین عمدتاً شامل تولوئن، کلروسولفونیک اسید، اوتولویدین و … است که همگی از محصولات پتروشیمی هستند.

ساخارین سدیم را می توان در شیرینی ها، مرباها، سس ها و سایر غذاها برای جایگزینی بخشی از ساکارز استفاده کرد. با این حال، ساخارین به راحتی قابل هضم و جذب نیست، هیچ ارزش غذایی برای بدن انسان ندارد و طعم تلخی ایجاد می کند، بنابراین اگرچه سمی نیست، اما مصرف بیشتر آن توصیه نمی شود. به طور کلی، شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند شکر روی دندان‌های شما تأثیر نمی‌گذارند ، با این حال به دلیل محتوای اسید بالا که باعث فرسایش مینای دندان می‌شود، همچنان می‌توانند برای سلامت دهان شما مضر باشند.

خواص سدیم ساخارین : 

ساخارین در برابر حرارت پایدار است.دبا سایر مواد غذایی واکنش شیمیایی نمی دهد. به این ترتیب، به خوبی ذخیره می شود. مخلوط ساخارین با سایر شیرین کننده ها اغلب برای جبران ضعف ها و عیوب هر شیرین کننده استفاده می شود. ترکیب سیکلامات – ساخارین 10:1 در کشورهایی که هر دو شیرین کننده مجاز هستند رایج است. در این ترکیب، هر شیرین کننده مزه دیگری را می پوشاند. ساخارین اغلب همراه با آسپارتام در نوشابه‌های گازدار رژیمی استفاده می‌شود ، بنابراین اگر شربت فواره‌ای بیش از ماندگاری نسبتا کوتاه آسپارتام ذخیره شود، مقداری شیرینی باقی می‌ماند.

ساخارین در شکل اسیدی خود محلول در آب نیست. شکل مورد استفاده به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی معمولا نمک سدیم آن است . نمک کلسیم نیز گاهی اوقات استفاده می شود، به ویژه توسط افرادی که مصرف سدیم خود را در رژیم غذایی محدود می کنند . هر دو نمک بسیار محلول در آب هستند: 0.67 گرم در میلی لیتر در آب در دمای اتاق.

 

کاربرد های سدیم ساخارین : 

ساخارین اغلب در محصولات پخته شده، مربا، ژله، آدامس، میوه های کنسرو شده، آب نبات، رویه های دسر و سس های سالاد استفاده می شود . همچنین در محصولات آرایشی از جمله خمیر دندان و دهانشویه نیز یافت می شود. علاوه بر این، این یک عنصر رایج در داروها، ویتامین ها و داروها است.

 

 

 

خاصیت سدیم ساخارین :

  • طعم دهنده
  • نقاب زدن
  • عامل مراقبت از دهان
  • ماده تشکیل دهنده عط

 

کمک به کاهش وزن. استفاده از این شیرین کننده بدون کالری به جای شکر طبیعی ممکن است به جلوگیری از چاقی کمک کند. با خوردن غذاهایی با ساخارین کم کالری به جای غذاهای با قندهای پرکالری، می توانید میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید.

پیشگیری از حفره. قند طبیعی یکی از مهم ترین علل مشکلات سلامت دهان و دندان است . هنگامی که در داخل دهان شما تجزیه می شود، باکتری های موجود در پلاک اسیدهایی را آزاد می کنند که به مینای دندان آسیب می زند. از طرف دیگر، ساخارین در دهان تخمیر نمی شود. خوردن ساخارین به جای شکر می تواند به محافظت از دندان های شما در برابر پوسیدگی کمک کند، به شرطی که مراقب سایر مواد غذایی خود باشید و عادات بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

تنظیم احتمالی قند خون بدن انسان نمی تواند ساخارین را متابولیزه کند. بنابراین، قند خون شما پس از مصرف آن افزایش نمی یابد. این ویژگی باعث می‌شود ساخارین برای افراد مبتلا به دیابت ایده‌آل به نظر برسد، اما تحقیقات در مورد اثرات واقعی ساخارین بر قند خون تاکنون شواهد قطعی ندارد. 

عدم تعادل باکتری های روده یکی از معایب استفاده از ساخارین این است که برخی از مطالعات نشان می دهد که مقادیر زیاد ساخارین ممکن است بر تعادل باکتری ها در روده شما تأثیر منفی بگذارد. تغییرات میکروبی در روده ممکن است منجر به دیابت نوع 2 ، چاقی و در موارد نادر سرطان شود.

کدام شیرین کننده برای دندان بهتر است؟

شیرین کننده زایلیتول در مطالعات ثابت شده است که بهتر از هر شیرین کننده دیگری به کاهش پوسیدگی دندان کمک می کند. چه آدامس حاوی زایلیتول باشد یا نه، جویدن آدامس همچنان به شستشوی غذاهای اسیدی از سطح دندان‌ها کمک می‌کند و از خوردن اسید در مینای دندان جلوگیری می‌کند.

فروش  سدیم ساخارین:

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید  سدیم ساخارین و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

فروش اینترنتی پروتئین هیدرولیز شده گندم

اگر به دنبال سدیم ساخارین هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکننده های و تامین کنندگان پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

سدیم ساخارین درشرکت نیلوفر بهداشت داتیس  عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.

جهت دريافت نمونه و خريداري سدیم ساخارین با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

شماره تماس : 09127667534

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *