شرکت

نیلوفر بهداشت داتیس

NILOOFAR BEHDASHT DATIS COMPANI

ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه 8 تا 16
پنج شنبه 8 تا 12

با ما تماس بگیرید : 55402648 - 021

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس

با ما تماس بگیرید :  55402648 - 021

NILOFAR BEHDASHT DATIS COMPANY
پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات چیست؟

 

 

مشخصات فیزیکی و شیمیایی :

 

فرمول مولکولی : C6H8O7

جرم مولی : 150.22 g/mol

شکل ظاهری  : پودر سفید رنگ

حلالیت  : در آب 58.2 g/100 mL (20 ºC)

چگالی : 1,361 g/cm3

اسیدیته : ۷.۸

دمای ذوب : 270 °C

منشاء پتاسیم سوربات :

پتاسیم سوربات از ترکیب هیدروکسید پتاسیم و اسید سوربیک برای ایجاد نمک پتاسیم تولید می شود. اسید سوربیک به طور طبیعی به شکل لاکتون در انواع توت ها مانند توت روون، Sorbus aucuparia L ، که برای اولین بار از آن جدا شد،وجود دارد. برخی از میوه ها مانند زغال اخته، توت فرنگی، توت فرنگی به طور طبیعی حاوی اسید سوربیک هستند.

 

معرفی پتاسیم سوربات :

سوربات پتاسیم نمک پتاسیم اسید سوربیک با فرمول شیمیایی CH3CH=CH−CH=CH−CO2K است. این یک نمک سفید است که در آب بسیار محلول است (58.2٪ در 20 درجه سانتیگراد). این ماده در درجه اول به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود (E شماره 202).[4] سوربات پتاسیم در کاربردهای مختلف از جمله غذا، شراب و محصولات مراقبت شخصی موثر است. در حالی که اسید سوربیک به طور طبیعی در برخی از انواع توت ها وجود دارد، تقریباً تمام تولید اسید سوربیک در جهان، که سوربات پتاسیم از آن مشتق می شود، به صورت مصنوعی تولید می شود.

 

پتاسیم سوربات :

سوربات پتاسیم یک نمک پتاسیم اسید سوربیک است که یک ترکیب ضد میکروبی طبیعی است. به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.سوربات پتاسیم یک افزودنی شیمیایی است. به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده در غذاها، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. این یک نمک بی بو و بی مزه است که به طور مصنوعی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید می شود.

سوربات پتاسیم با متوقف کردن رشد کپک، مخمر و قارچ، ماندگاری مواد غذایی را طولانی تر می کند. در دهه 1850 توسط فرانسوی ها کشف شد که آن را از توت های درخت خاکستر کوهی به دست آوردند. ایمنی و استفاده از آن به عنوان یک نگهدارنده در پنجاه سال گذشته مورد تحقیق قرار گرفته است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) آن را در صورت استفاده مناسب به طور کلی ایمن می شناسد.

سوربات پتاسیم را در فهرست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای رایج خواهید یافت. این یک نگهدارنده محبوب است زیرا موثر است و کیفیت یک محصول مانند طعم، بو یا ظاهر را تغییر نمی دهد. همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق کار می کند.

 

ممکن است آن را به بسیاری از محصولات غذایی اضافه کنید، مانند:

  • آب سیب
  • محصولات پخته شده
  • میوه ها و سبزیجات کنسرو شده
  • پنیرها
  • گوشت های خشک
  • میوه خشک شده
  • بستنی
  • ترشی
  • نوشابه و آبمیوه
  • شراب
  • ماست

سوربات پتاسیم به عنوان یک ضد میکروبی و نگهدارنده در موارد مراقبت شخصی استفاده می شود، مانند:

  • سایه چشم و سایر لوازم آرایشی
  • شامپوها و مرطوب کننده ها
  • محلول لنز تماسی

 

تولید تجاری :

اسید سوربیک به صورت تجاری با استفاده از روش تراکم کتن – کروتونالدئید تولید می شود. با اسید سوربیک با هیدروکسید سدیم، اسید هیدروکلریک و کربن فعال خالص می شود. نمک پتاسیم را می توان از جریان های تولید اسید سوربیک یا دسته ای قبل از خشک شدن تولید کرد. بیشتر با اکستروژن و پالت سازی دانه بندی می شود.

آیا مصرف سوربات پتاسیم خطراتی دارد ؟

برخی از افراد ممکن است واکنش آلرژیک به سوربات پتاسیم موجود در غذاها داشته باشند. این آلرژی ها نادر هستند. آلرژی به سوربات پتاسیم بیشتر در لوازم آرایشی و محصولات شخصی رایج است، جایی که می تواند باعث تحریک پوست یا پوست سر شود. با این حال، گروه کاری محیط زیست سوربات پتاسیم را با خطر کم به عنوان یک محرک پوست ارزیابی کرده است.

اگر از سوربات پتاسیم به عنوان یک ماده خالص استفاده می‌کنید، مثلاً در شراب‌سازی، در صورت ریختن آن می‌تواند چشم و پوست شما را تحریک کند.

برچسب مواد غذایی خود را با دقت بخوانید. از آنچه در غذای شماست آگاه باشید. حتی اگر سوربات پتاسیم و سایر مواد افزودنی بی خطر در نظر گرفته می شوند، می توانید با خوردن غذاهای فرآوری شده کمتر از آنها اجتناب کنید.

اگر فکر می کنید به سوربات پتاسیم حساسیت دارید، ببینید آیا واکنش های آلرژیک شما با قطع مصرف یا استفاده از اقلام حاوی افزودنی از بین می رود یا خیر.

پتاسیم سوربات در صنعت آرایشی بهداشتی :

  • سایه چشم و سایر مواد آرایشی
  • شامپوها و مرطوب کننده ها
  • محلول لنز تماسی

کاربرد پتاسیم سوربات :

برای ماست، پنیر، شراب، ترشی، گوشت خشک، نوشابه، پخت و پز،بستنی استفاده می شود. گسترش باکتری ها و کپک های مضر. از آن در پنیر، محصولات پخته شده، شربت و مربا استفاده می شود. همچنین به‌عنوان نگهدارنده برای غذاهای کم‌آب مانند میوه‌های خشک و خشک استفاده می‌شود، زیرا مزه‌ای باقی نمی‌گذارد. استفاده از سوربات پتاسیم باعث افزایش ماندگاری غذاها می شود، بنابراین بسیاری از مکمل های غذایی نیز شامل آن می شوند. معمولاً در تولید شراب استفاده می شود زیرا از ادامه تخمیر مخمر در بطری ها جلوگیری می کند.”

برای نگهدارنده غذا استفاده می شود :

سوربات پتاسیم به ویژه در غذاهایی که در دمای اتاق نگهداری می شوند یا از قبل پخته شده اند استفاده می شود. میوه ها و سبزیجات کنسرو شده، ماهی های کنسرو شده، گوشت خشک و دسرها نیز معمولاً در غذاهایی که مستعد رشد کپک هستند، مانند محصولات لبنی مانند پنیر، ماست و بستنی استفاده می شود و سایر مواد نگهدارنده برای جلوگیری از فاسد شدن آنها به طور کلی، سوربات پتاسیم در مواد غذایی بسیار رایج است فرآیند تخمیر در شراب ادامه می یابد و باعث می شود
که طعم نوشابه ها، آب میوه ها و نوشابه ها نیز تغییر کند موارد مصرف سوربات پتاسیم بسیاری از محصولات زیبایی نیز مستعد رشد کپک هستند و از مواد نگهدارنده برای افزایش عمر محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می کنند. به احتمال زیاد شامپو، اسپری مو یا کرم پوست شما حاوی سوربات پتاسیم است.

K-sorbat معمولاً در محصولات با خمیر مایه شیمیایی (ترکیب خشک با آرد) در سطح 0.03٪ تا 0.4٪ از وزن خمیر استفاده می شود.

اثر مخربی که بر سلول های مخمر دارد، K-sorbate می تواند حجم نان را کاهش دهد و خمیر چسبناکی ایجاد کند بنابراین برای پخت نان مناسب نیست. K-sorbate را نیز می توان پس از پخت روی سطح محصول اسپری کرد.

نتیجه گیری :

پتاسیم سوربات ( PS ) دارای خواص ضد میکروبی بالایی است و به طور گسترده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود. PS می تواند متابولیزه شود و در دستگاه گوارش انسان به دی اکسید کربن و آب اکسید شود. اما ممکن است مستقیماً از طریق مصرف فرآورده‌های غذایی و داروهای مختلف وارد فرآیند بیولوژیکی شود و منجر به کمبود مواد مغذی و بیماری‌های متعدد شود و عوارض جانبی سوربات در دوزهای بالا بر سلامت انسان تایید شده است. بسیاری از محققان قبلا نشان داده اند.

 

فروش پتاسیم سوربات :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید  پتاسیم سوربات و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

فروش اینترنتی پروتئین هیدرولیز شده گندم

پتاسیم سوربات  در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس  عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامیین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.

جهت دريافت نمونه و خريداري  پتاسیم سوربات با شركت نيلوفر بهداشت داتيس تماس بگيريد .

شماره تماس : 09127667534

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 شرکت نیلوفر بهداشت داتیس فعالیت خود را در سال 1395 آغاز  کرد و همواره سعی بر این دارد بهترین و با کیفیت ترین پروتئین های هیدرولیز شده و عصاره را به ارمغان بیاورد.
تلفن:  55402648 – 021
      موبایل:  
09106982773   –   09197941539  –    09127667534

تمام مطالب وب سایت برای شرکت نیلوفر بهداشت داتیس محفوظ است و هر گونه کپی برداری از مطالب وب سایت پیگرد قانونی دارد.

دسته‌ها
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

سایدبار