شرکت

نیلوفر بهداشت داتیس

NILOOFAR BEHDASHT DATIS COMPANI

ساعات کاری : شنبه تا چهارشنبه 9 تا 16

با ما تماس بگیرید : 55402648 - 021

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس

با ما تماس بگیرید :  55402648 - 021

NILOFAR BEHDASHT DATIS COMPANY
مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات 

 

مشخصات فیزیکی و شیمیایی :

  • فرمول شیمیایی :5 H 8 NO 4 Na
  • مخفف مونوسدیم گلوتامات : MSG 
  • جرم مولی : 169.111 گرم در مول (بی آب)، 187.127 گرم در مول (مونوهیدرات)
  • ظاهر : پودر کریستالی سفید یا مایل به سفید با بوی خفیف
  • تراکم : 322
  • نقطه ذوب : 232 درجه سانتی گراد 
  • حلالیت در آب : 740 گرم در لیتر

 

مونو سدیم گلوتامات :

MSG یک تقویت کننده طعم است . اغلب به سبزیجات کنسرو شده، سوپ ها، گوشت های اغذیه فروشی و غذاهای رستورانی اضافه می شود تا طعمی لذیذ و غنی داشته باشد. مونوسدیم گلوتامات (MSG) یک افزودنی طعم رایج است که به مضر بودن برای سلامتی شهرت دارد. در حالی که برخی از افراد ممکن است نسبت به سایرین نسبت به MSG حساس تر باشند، متخصصان عموماً آن را بی خطر می دانند، به خصوص در دوزهای کمتر.

مونوسدیم گلوتامات (MSG) به طور گسترده ای برای حدود 100 سالی استفاده می شود. علاوه بر اینکه به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد، یک افزودنی غذایی رایج در دستور العمل های چینی، سبزیجات و سوپ های کنسرو شده و سایر محصولات فرآوری شده است.

برای سال ها، MSG به عنوان یک عنصر ناسالم در نظر گرفته شده است. با این حال، تحقیقات جدیدتر صحت اثرات نامطلوب ادعایی آن بر سلامت انسان را زیر سوال می برد.

این ماده از سدیم و اسید ال-گلوتامیک، یک اسید آمینه غیر ضروری که به طور طبیعی در غذاهای غنی از اومامی مانند گوجه فرنگی، آنچوی، قارچ و پنیر پارمزان وجود دارد، ساخته شده است.

 

نکته :

یک شیمیدان ژاپنی به نام Kikunae Ikeda گلوتامات را از آبگوشت جلبک دریایی غنی از umami استخراج کرد . اولین MSG ساخته دست بشر را در سال 1908 تولید کند. امروزه MSG از تخمیر نشاسته، چغندرقند، نیشکر یا ملاس به پودر سفید بی بو ساخته می شود. مانند نمک سفره در غذای شما پاشیده شود. و در حالی که MSG اغلب با آشپزی آسیای جنوب شرقی مرتبط است، این ماده ای است که در انواع مختلف آشپزی در سراسر جهان استفاده می شود.

MSG طعم umami را در سوپ ها، سس ها، آبگوشت ها و سایر غذاها تشدید و تقویت می کند. MSG به خودی خود هیچ طعمی ندارد، اما طعمی خوش طعم و گوشتی به غذاهایی که به آن اضافه می شود می دهد و آن را به یک افزودنی محبوب هم برای آشپزهای رستوران و هم برای سرآشپزهای خانگی تبدیل می کند.

 

مونو سدیم گلوتامات :

این ماده یک تقویت کننده طعم است که از ال-گلوتامیک اسید مشتق شده است که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد. اسید ال-گلوتامیک یک اسید آمینه غیر ضروری است. به این معنی که بدن شما می تواند آن را به تنهایی تولید کند و نیازی به دریافت آن از غذا ندارد.

از تخمیر منابع کربوهیدراتی مانند چغندر قند، نیشکر و ملاس ساخته می‌شود. هیچ تفاوت شیمیایی بین اسید گلوتامیک موجود در برخی غذاها و اسید گلوتامیک موجود در MSG وجود ندارد. این بدان معناست که بدن شما نمی تواند بین این دو نوع تمایز قائل شود.

MSG طعم خاصی دارد که به اومامی معروف است – پنجمین طعم اصلی در کنار شیرین، ترش، شور و تلخ. اومامی طعمی گوشتی دارد که به وجود پروتئین در غذا اشاره دارد.

علاوه بر MSG، سایر ترکیبات umami شامل اینوزین 5′-مونوفسفات (IMP) و گوانوزین 5′-مونوفسفات (GMP) است.

MSG در آشپزی آسیایی محبوب است و در غذاهای فرآوری شده مختلف در غرب استفاده می شود. تخمین زده می شود که میانگین مصرف روزانه افراد است 0.3-1.0 گرمTrusted Source.

 

چه غذاهایی بیشتر حاوی MSG هستند؟

اگرچه غذاهای چینی اغلب با MSG مرتبط هستند، اما بسیاری از رستوران‌های غیرقومی (و فست فودها) نیز از MSG برای طعم دادن به غذای خود استفاده می‌کنند. MSG همچنین در بسیاری از غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده و در بسیاری از هات داگ ها و گوشت های ناهار یافت می شود. چاشنی هایی مانند سس سالاد، سس مایونز، سس کچاپ و سس باربیکیو نیز اغلب حاوی MSG هستند، مانند مخلوط چاشنی های بسته بندی شده، پیتزاهای یخ زده و نودل های فوری.

 

تقویت کننده طعم :

اثرات افزایش دهنده طعم MSG به دلیل طعم umami آن است که باعث ترشح بزاق می شود. به عبارت دیگر، طعم های اومامی باعث آب شدن دهان شما می شود که می تواند طعم غذا را بهبود بخشد.

علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که مواد اومامی می توانند میل به نمک را کاهش دهند. نمک یکی دیگر از تقویت کننده های طعم است.در واقع، برخی تحقیقات فرض می‌کنند که جایگزینی مقداری نمک با گلوتامات‌ها، مانند MSG، می‌تواند مصرف سدیم افراد را تقریباً کاهش دهد.

به طور مشابه، MSG ممکن است به عنوان یک جایگزین نمک در محصولات کم سدیم مانند سوپ، وعده های غذایی از قبل بسته بندی شده، گوشت سرد و محصولات لبنی استفاده شود .

 

 

تاثیر بر سلامت مغز :

گلوتامات نقش های مهمی در عملکرد مغز ایفا می کند. برای شروع، به عنوان یک انتقال دهنده عصبی عمل می کند – یک ماده شیمیایی که سلول های عصبی را برای انتقال سیگنال ها تحریک می کند.

 

برخی افراد ممکن است حساس باشند :

برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی ناشی از مصرف MSG را به دلیل وضعیتی به نام کمپلکس علائم MSG (MSC) تجربه کنند. تخمین زده می‌شود که کمتر از 1% منبع معتمد جمعیت عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

ایمنی :

در حالی که FDA افزودن MSG به غذاها را “به طور کلی ایمن تشخیص می دهد”، همچنان از تولیدکنندگان مواد غذایی می خواهد که MSG را در پانل مواد تشکیل دهند. آن را به عنوان مونوسدیم گلوتامات در لیست خواهید دید. و اگر غذایی حاوی هر ماده‌ای باشد که حاوی MSG طبیعی باشد (مانند عصاره مخمر، مخمر هیدرولیز شده یا پروتئین ایزوله) نمی‌تواند روی بسته‌بندی آن ادعا کند که “بدون MSG” یا “بدون MSG اضافه شده”.

در دهه 1990، FDA از فدراسیون انجمن های آمریکایی برای زیست شناسی تجربی (FASEB) خواست تا ایمنی MSG را بررسی کند. FASEB به این نتیجه رسید که MSG ایمن است. آنها خاطرنشان کردند که هر گونه عوارض جانبی خفیف و کوتاه مدت است و معمولاً با دوزهای بزرگ (بیش از 3 گرم) MSG که بدون غذا مصرف می شود، مرتبط است.

اکثر مردم MSG را به خودی خود مصرف نمی کنند، و از آنجایی که بیشتر دستور العمل ها مقدار کمی از آن را مصرف می کنند – 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری در هر پوند گوشت (برای تغذیه 4 تا 6 نفر کافی است) – بعید است که شما آن را مصرف کنید. در مقادیر به اندازه کافی بالا که تحت تأثیر قرار گیرد.

 

فروش مونو سدیم گلوتامات  :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید مونو سدیم گلوتامات و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

 

مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات

 

اگر به دنبال مونو سدیم گلوتامات هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

مونو سدیم گلوتامات در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس  عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.جهت دريافت نمونه و خريداري مونو سدیم گلوتامات با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

 

شماره تماس :        55402648  – 021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 شرکت نیلوفر بهداشت داتیس فعالیت خود را در سال 1395 آغاز  کرد و همواره سعی بر این دارد بهترین و با کیفیت ترین پروتئین های هیدرولیز شده و عصاره را به ارمغان بیاورد.
تلفن:  55402648 – 021
      موبایل:  
09106982773   –   09197941539  

تمام مطالب وب سایت برای شرکت نیلوفر بهداشت داتیس محفوظ است و هر گونه کپی برداری از مطالب وب سایت پیگرد قانونی دارد.

دسته‌ها
Sign in

No account yet?

Sidebar