پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ

پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ :
مقدمه :
پروتئین سفیده تخممرغ مصرف خالص پروتئین بالایی دارد و در سیستم رتبهبندی اسید آمینه امتیاز ۱۰۰ دارد. اگرچه تجزیه آنزیمی سفیده تخم مرغ باعث تولید هیدرولیزهایی می شود که به سرعت جذب می شوند و فعالیت های فیزیولوژیکی مختلفی را می توان از آنها انتظار داشت، طعم دادن به سفیده تخم مرغ برای برآوردن نیازهای طعم به عنوان یک غذا چالشی دشوار بوده است.
در اینجا، ما یک هیدرولیز سفیده تخم مرغ با وزن مولکولی بالا ایجاد کردیم و میزان جذب و ارزش غذایی این هیدرولیز را با پروتئین های سفیده تخم مرغ به دست آمده از مواد خام، پروتئین های آب پنیر و هیدرولیزها که به عنوان پروتئین های با کیفیت بالا نیز شناخته می شوند، مقایسه کردیم.
سرعت جذب هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ سریعتر از پروتئین های سفیده تخم مرغ و آب پنیر در موش های صحرایی کانول شده ورید پورتال بود. ارزش فراهمی زیستی آنها بیشتر از پروتئین های آب پنیر و هیدرولیزها بود. با توجه به امتیاز آمینو اسیدهای اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین و امتیاز اسید آمینه ضروری قابل هضم، نمرات هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ برابر با پروتئین های سفیده تخم مرغ و آب پنیر بود اما بالاتر از هیدرولیزهای آب پنیر بود. نتایج ما نشان می دهد که هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ ارزش غذایی سفیده تخم مرغ را حفظ می کنند و به سرعت توسط بدن جذب می شوند.
چگونه سفیده تخم مرغ را هیدرولیز کنیم؟
چه نوع پروتئینی در سفیده تخم مرغ وجود دارد؟
استفاده از تخم مرغ در تهیه غذا در درجه اول به خواص پروتئین بستگی دارد. تلاش های زیادی برای ایجاد تغییرات شیمیایی یا آنزیمی که ویژگی های عملکردی پروتئین سفیده تخم مرغ را تغییر می دهد، انجام شده است . ساکاناکا و همکاران دریافتند که هیدرولیز پروتئین زرده تخم مرغ، در مقایسه با پروتئین یا مخلوط اسیدهای آمینه اصلی آن، فعالیت آنتی اکسیدانی قوی تری در سیستم اکسیداسیون اسید لینولئیک نشان می دهد.
علاوه بر این، یک مطالعه اخیر فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای تولید شده از سفیده تخم مرغ خام توسط تیمار پپسین را گزارش کرد .
آلبومن در تخم مرغ چیست؟
سفیده تخم مرغ به نام آلبومن شناخته می شود که از کلمه لاتین “آلبوس” به معنای “سفید” گرفته شده است. آلبومن بیشتر وزن مایع تخم مرغ را تشکیل می دهد، حدود 67٪. حاوی بیش از نیمی از کل پروتئین، نیاسین، ریبوفلاوین، کلر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و گوگرد تخم مرغ است. از جنبه ایمنی غذا، سفیده هم دفاع شیمیایی و هم فیزیکی در برابر عفونت میکروبی زرده ایجاد می کند. مقدار بسیار کمی می تواند در آلبومین رشد کند
آلبومین دارای پروتئین های باکتریواستاتیک و باکتریوسیدال است. پروتئین هایی با خواص باکتریواستاتیک (جلوگیری از رشد باکتری) مانند اووترانسفرین، آویدین و غیره وجود دارد. علاوه بر این، لیزوزیم خاصیت باکتری کشی (از بین بردن سلول های باکتریایی) را ثابت کرده است. همه این موارد در کنار هم باعث می شود که آلبومین یک مکانیسم دفاعی ضد میکروبی عالی باشد
آیا آلبومین همان سفیده تخم مرغ است؟
خصوصیات :
خلاصه :
فروش پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ :
شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.
اگر به دنبال پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.
پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 20 کیلویی قابل تامین می باشد.
امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد. جهت دريافت نمونه و خريداري پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .
شماره تماس : 55402648-021
Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and may come back at some point. I want to encourage that you continue your great job, have a nice weekend!
Hello dear friend, the site belongs to you.