ژلان گام

ژلان گام :
مشخصات فیزیکی وشیمیایی :
- نام دیگر : پلی ساکارید آنیونی
- نقطه ذوب : 70-80 درجه سانتیگراد
- حلالیت : محلول در آب
- خاصیت : نرم کننده ، تشکیل فیلم ، کنترل ویسکوزیته
- جایگزین : آدامس زانتان، آدامس سلولزی
مقدمه :
سازگاری آن با مواد مختلف و توانایی ایجاد بافت های منحصر به فرد، پودر Gellan Gum را به یک ماده با ارزش تبدیل می کند که به تجربه حسی و عملکرد کلی فرمولاسیون های آرایشی کمک می کند.صمغ ژلان گام یک صمغ پلی ساکارید با وزن مولکولی بالا (یعنی قند پیچیده) است که با استفاده از فرآیند تخمیر تولید می شود این محصول خالص میکروب Sphingomonas elodea1 14 هست.
ژلان گام :
صمغ ژلان گام یک فیبر محلول چسبناک است ، که به طور مصنوعی توسط باکتری های غیر بیماری زا Sphingomonas elodea از لاکتوز (پنیر پنیر) یا گلوکز (نشاسته ذرت) تولید می شود . این کربوهیدرات غیر قابل احتراق و ترکیبی از پلی ساکاریدهای تشکیل شده از گلوکز ، رامنوز و اسید گلوکورونیک است. ژلان گام یک افزودنی غذایی است به عنوان ضخیم کننده در محصولات پخته شده ، لبنیات ، مربا ، سس ، شیرینی پزی استفاده می شود. در اتحادیه اروپا ، آن را با علامت E شماره E418 نشان می دهند.
ژلان گام یک پلی ساکارید آنیونی محلول در آب است که توسط سودوموناس الاودا ساخته شده است و از یک واحد تکرارکننده مونومرها ، تتراساکارید تشکیل شده است که دو مانده D- گلوکز و یکی از هر مانده باقیمانده از D- گلوکورونیک اسید و L-rhamnose است.
منشاء ژلان گام :
کاربرد ژلان گام :
دیگر کاربردها :
- به عنوان یک عامل ژلکننده، بافتی خامهای به دسرها میبخشد، به مواد پرکننده محصولات پختهشده قوام ژلهمانندی میدهد و احتمال ذوب شدن برخی از غذاهای لذیذ – مانند کرم بروله یا سوربت شعلهور – در اثر حرارت را کاهش میدهد.
- صمغ ژلان نیز معمولاً به آب میوه های غنی شده و شیرهای گیاهی اضافه می شود تا به تثبیت مواد مغذی مکمل مانند کلسیم کمک کند و آنها را به جای جمع شدن در ته ظرف در نوشیدنی مخلوط نگه می دارد.
- این افزودنی همچنین کاربردهای پزشکی و دارویی برای بازسازی بافت، تسکین آلرژی ، مراقبت از دندان، ترمیم استخوان و تولید دارو دارد.
- صمغ ژلان با اضافه کردن حجم به مدفوع و کمک به حرکت روان غذاها در روده، یبوست را تسکین می دهد و ممکن است احتمال یبوست شما را کاهش دهد.
- برخی از آدامسها با کاهش وزن، کنترل اشتها، و کاهش سطح قند خون و کلسترول مرتبط هستند، که باعث میشود برخی افراد ادعا کنند که آدامس ژلان نیز این فواید را دارد.
ایمنی ژلان گام :
چکیده :
صمغ گلان یک پلی ساکارید خارج سلولی است که توسط میکروارگانیسم Sphingomonas elodea (ATCC 31461) ترشح می شود که قبلاً به عنوان Pseudomonas elodea نامیده می شد . از نظر تجاری با فرآیند تخمیر تولید می شود. این ماده به دو شکل با آسیل بالا (HA) و آسیل کم (LA) موجود است. صمغ گلان زمانی که محلول های داغ در حضور کاتیون های محرک ژل سرد می شوند، در غلظت های پایین ژل تشکیل می دهند.
مروری بر فرآیند تولید و ساختار شیمیایی صمغ ژلان ارائه شده است. تفاوت های عملکردی بین دو شکل صمغ ژلان با توجه به هیدراتاسیون، ژل شدن، پایداری و بافت به تفصیل بررسی شده است. روشهای آمادهسازی مؤثر محلولها و ژلهای صمغ ژلان برای فرمهای HA و LA شرح داده شدهاند. اثرات مواد غذایی مانند نمک ها، قندها و اسیدها بر خواص ژل در رابطه با کاربردهای اصلی مورد بحث قرار گرفته است. در نهایت، کاربردهای اصلی صمغ ژلان در غذا با فرمولهای نمونه شرح داده شده است.
فروش ژلان گام :
شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید ژلان گام و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.
اگر به دنبال ژلان گام هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.
ژلان گام در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.
امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.جهت دريافت نمونه و خريداري ژلان گام با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .