عصاره سیر

عصاره سیر

عصاره سیر

عصاره سیر :

عصاره الکلی پیاز یا گیاه سیر کامل Allium sativum (Liliaceae) با فعالیت ضد نئوپلاستیک بالقوه. گیاه سیر از دیرباز به عنوان یک گیاه مفید برای سلامتی در نظر گرفته شده است و به عنوان یک ضد کرم، یک ضد عفونی کننده و یک ضد فشار خون استفاده می شده است. عصاره سیر تازه یا کهنه حاوی ترکیباتی مانند دی آلیل و آلیل پروپیل دی سولفید با خواص آنتی اکسیدانی قوی و کاهش دهنده کلسترول است. بلع منظم ممکن است از تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کند. عصاره سیر کهنه از رشد سرطان سینه، سرطان مثانه، سرطان پوست، سرطان روده بزرگ، توسعه تومورهای مری و تومورهای معده و ریه در مدل های حیوانی جلوگیری می کند .

روش شناسی عصاره سیر چیست؟
عصاره سیر معمولاً با له کردن یا فشار دادن حبه های سیر و سپس استخراج ترکیبات فعال با استفاده از حلال ها یا روش های دیگر تهیه می شود. روش های مختلفی برای تهیه عصاره سیر وجود دارد، از جمله تقطیر با بخار، استخراج سوکسله، خیساندن و استخراج اولتراسونیک .
سیر ماده شیمیایی به نام آلیسین تولید می کند. این همان چیزی است که به نظر می‌رسد باعث می‌شود که سیر برای شرایط خاصی عمل کند. آلیسین باعث بوی سیر نیز می شود. برخی از محصولات با پیری سیر “بی بو” می شوند، اما این فرآیند می تواند اثرات سیر را نیز تغییر دهد.
مردم معمولاً از سیر برای فشار خون بالا، سطوح بالای کلسترول یا سایر چربی‌ها در خون و سفت شدن رگ‌ها استفاده می‌کنند . همچنین برای سرماخوردگی، استئوآرتریت و بسیاری از بیماری‌های دیگر استفاده می‌شود، اما شواهد علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد. همچنین شواهد خوبی برای حمایت از استفاده از سیر برای COVID-19 وجود ندارد.

سیر یک گونه گیاهی است که می توان آن را به عنوان یک غذا یا یک گیاه دارویی طبقه بندی کرد. عضوی ازخانواده Amaryllidaceae یا جنس Allium است که در سراسر جهان کشت می شود.

 اجزای زیست فعال در سیر :

ترکیبات ارگانوسولفور، ساپونین ها، ترکیبات فنلی و پلی ساکاریدها از جمله رایج ترین مواد شیمیایی فعال زیستی هستند که در سیر یافت می شوند . پیازها از نظر پروتوکاتچوئیک اسید غنی تر از سیر هستند که دارای غلظت بالایی از کورستین است که توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مشخص می شود. گزارش شده است که پیاز سیر دارای فلاونوئید کل (36.1 میلی گرم در کیلوگرم – 1 FW)، ترکیبات پلی فنلی (12.64-22.66 میلی گرم / 1 گرم اسید گالیک)، فعالیت آنتی اکسیدانی (9.92-40.41 mol Trolox/g) است که با استفاده از تکنیک DPPH ارزیابی شده است. ترکیبات ارگانوسولفور و محصولات مشتق شده از آنها در درجه اول مسئول ویژگی های زیست فعال سیر هستند و دی آلیل تیوسولفونات (آلیسین) سهم عمده ای را دارد. سایر اجزای اصلی ارگانوسولفور عبارتند از: دی آلیل سولفید (DAS)، دی آلیل دی سولفید (DADS)، دی آلیل تری سولفید (DATS)، E-ajoene، Z-ajoene، S-آلیل سیستئین (SAC) و S-آلیل-سیستئین سولفوکسید (Alliin). اجزای مختلف گوگرد موجود در سیر در زیر آورده شده است.

 

تغییرات شیمیایی سیر پس از فرآوری :

پیازهای سیر خام دارای مقدار زیادی γ-گلوتامیل سیستئین به شکل دست نخورده هستند. آلیین به طور طبیعی از این اجزا زمانی که در دمای پایین نگهداری می شود تشکیل می شود. آنزیم آلیناز آلیین را تجزیه می کند و پس از اینکه سیر تحت عملیات پردازشی مانند خرد کردن، جویدن یا خرد کردن یا هر عملیات دیگری که غشای سلولی را مختل می کند، تیوسولفینات هایی مانند آلیسین ایجاد می کند. آلیسین و سایر تیوسولفینات ها به DAS، دی آلیل تری سولفید (DAT)، DADS، دیتین ها و آجوئن بسیار آنی تجزیه می شوند در حالی که به طور همزمان γ-گلوتامیل-سیستئین با مکانیسم متفاوتی به SAC تبدیل می شود. تیوسولفینات ها، به ویژه آلیین، رایج ترین پیش ساز مسئول طعم سیر هستند و این ترکیبات گوگردی نیز مسئول خواص درمانی شناخته شده سیر هستند. اجزای مختلف زیست فعال تولید شده در هنگام فرآوری سیر به آنها داده می شود .

 

کاربردهای صنعتی سیر چیست؟

صنعت فرآوری تقاضای ثابت بازار را نشان می دهد. پیازها به راحتی به مدت 5 تا 6 ماه پس از برداشت نگهداری می شوند  سیر در تهیه غذاهای متنوع استفاده می شود.  سیر خام همچنین در محصولات نسل دوم مانند پودر سیر، نمک سیر، سرکه سیر، کروتون پنیر سیر، چیپس سیب زمینی سیر، نان سیر و غیره استفاده می شود.

عصاره سیر برای چه مواردی استفاده می شود؟

سیر باکتری ها، قارچ ها و انگل ها را مهار کرده و از بین می برد، همچنین فشار خون، کلسترول و قند را کاهش می دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند و از کبد محافظت می کند . همچنین اثرات ضد سرطانی دارد. سیر همچنین می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری و حفظ سلامتی کمک کند.

سیر بیشتر برای چه مواردی استفاده می شود؟
در حال حاضر، سیر بیشتر به عنوان یک مکمل غذایی برای بیماری های مربوط به قلب و عروق خونی، از جمله کلسترول خون و فشار خون بالا، تبلیغ می شود . سیر تازه، پودر سیر و روغن سیر برای طعم دادن به غذاها استفاده می شود. سیر را می توان به صورت موضعی (به روی پوست مالیده) استفاده کرد.

عصاره سیر چه ویژگی هایی دارد؟

این یک محصول بی بو و بسیار زیستی است . حاوی مواد شیمیایی گیاهی آنتی اکسیدانی است که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند و پراکسیداسیون لیپیدی را مهار می کند. گزارش شده است که سیر دارای فعالیت های محافظ کبد، تقویت کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و پیشگیری کننده شیمیایی است.

ترکیب شیمیایی عصاره سیر چیست؟

اجزای فعال اصلی سیر ترکیبات ارگانوسولفور آن هستند، مانند دی آلیل تیوسولفونات (آلیسین)، دی آلیل سولفید (DAS)، دی آلیل دی سولفید (DADS)، دی آلیل تری سولفید (DATS)، E/Z-ajoene، S-آلیل. -سیستئین (SAC) و S-آلیل سیستئین سولفوکسید (آلیین) .

عصاره سیر چگونه ساخته می شود؟

یکی دیگر از آماده‌سازی‌های منحصربه‌فرد سیر، عصاره سیر کهنه (AGE)، با خیساندن سیر در مخلوط آب/اتانول تولید می‌شود و بنابراین در دمای اتاق بیش از 10 ماه در معرض استخراج/پیری طبیعی قرار می‌گیرد.

تفاوت بین سیر و عصاره سیر کهنه چیست؟

سیر در فرمول های مختلف موجود است. یکی از آنها عصاره سیر کهنه شده است و با خیساندن سیر خام ورقه شده در اتانول آبی 15 تا 20 درصد به مدت حداکثر 20 ماه در دمای اتاق ساخته می شود. سپس عصاره فیلتر شده و تحت فشار کاهش یافته در دمای پایین تغلیظ می شود.

خواص ضد میکروبی عصاره سیر چیست؟

سیر یک عامل ضد میکروبی قوی است و به عنوان یک مهارکننده بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی عمل می کند . انواع یا زیرگونه های زیادی از سیر وجود دارد که مهم ترین آنها سیر نرم گردنی و گردن سفت است.

فروش عصاره سیر :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید عصاره سیر و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

فروش اینترنتی پروتئین هیدرولیز شده گندم

 

عصاره سیر به صورت مایع و پودری با حلال های آبی، الکلی، گلایکولی، هیدروالکلی ، هیدروگلایکولی موجود میباشد. اگر به دنبال عصاره سیر، هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از تولید کنندگان و تامین کنندگان پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

 

عصاره سیر درشرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 5 و 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.

جهت دريافت نمونه و خريداري عصاره سیر با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

شماره تماس : 09197941539

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *