کازئین

کازئین

کازئین

کازئین چیست ؟ 

 

پروتئین کازئین پروتئینی است که در شیر یافت می شود و به شیر رنگ سفید می دهد. کازئین ، پروتئین اصلی درشیر و ماده ضروری ازپنیر . به صورت خالص، جامد سفید بی شکل ، بی مزه و بی بو است ، در حالی که نوع تجاری آن زرد رنگ با بوی مطبوع است. حدود 80 درصد پروتئین های موجود در شیر گاو را تشکیل می دهد. علاوه بر شیر، پروتئین کازئین در ماست، پنیر و شیر خشک نوزادان و همچنین در انواع مکمل های غذایی یافت می شود . پروتئین کازئین را با پپتیدهای کازئین اشتباه نگیرید. پپتیدهای کازئین با شکستن پروتئین کازئین به قطعات کوچکتر ساخته می شوند.
پروتئین کازئین از طریق خوراکی برای بهبود عملکرد ورزشی، دیابت، بیماری های کبدی ناشی از مصرف الکل و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می شود، اما شواهد خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.

کازئین فوایدی مشابه هر مکمل پروتئینی دیگر ارائه می دهد – راهی آسان برای افزایش مصرف پروتئین. مزایای دریافت پروتئین بیشتر شامل محدود کردن از دست دادن عضلات در طول دوره های محدودیت کالری، کاهش سرعت از دست دادن عضلات به دلیل افزایش سن ( سارکوپنی )، و حمایت از رشد عضلانی با تمرینات مقاومتی است.

کازئین حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری است. همچنین حاوی لوسین است (البته لوسین کمتری نسبت به پروتئین آب پنیر) که به تحریک سنتز پروتئین ماهیچه ای (MPS) کمک می کند.  مصرف کازئین منجر به آزاد شدن آهسته آمینو اسیدها در جریان خون می شود. این می تواند به عنوان یک نوشیدنی شبانه برای اطمینان از MPS مداوم در هنگام خواب مفید باشد. پس از مصرف کازئین، غلظت اسید آمینه به آرامی افزایش می‌یابد و در حدود 7 ساعت پس از مصرف به اوج خود می‌رسد (در مقایسه با پروتئین آب پنیر که در 1-3 ساعت به اوج خود می‌رسد).

کازئین همچنین ممکن است سیری را افزایش دهد و به شما کمک کند در مقایسه با سایر انواع پروتئین برای مدت طولانی تری سیر بمانید، زیرا هضم آن کندتر است. این اثر جهانی نیست ، اما به ویژه در دراز مدت زمانی که کازئین به طور منظم در طی یک دوره چند هفته استفاده می شود، مورد توجه قرار می گیرد.

سایر مزایای احتمالی – از جمله کاهش گلوکز در بیماران دیابتی، کاهش فشار خون و کاهش چربی ها – نامشخص است. کازئین همچنین از نظر کاهش چربی هیچ سود مستقیمی ندارد، اگرچه ممکن است به سیری کمک کند.

 

 

 

 

 

کازئین چگونه کار می کند ؟

پس از خوردن، کازئین در محیط اسیدی معده منعقد می شود (منعقد می شود) به همین دلیل به کندی هضم می شود. به داخل روده حرکت می کند و به اسیدهای آمینه تجزیه می شود که می تواند برای شروع و حفظ روند سنتز پروتئین ماهیچه مورد استفاده قرار گیرد. این فرآیند چندین ساعت طول می کشد و غلظت اسیدهای آمینه حدود 7 ساعت پس از مصرف به اوج خود می رسد.

 

 

 

 

 

عملکرد کازئین در بدن :

پروتئین کازئین تمام آمینو اسیدهای لازم برای کمک به عضله سازی را در اختیار بدن قرار می دهد. پروتئین کازئین کندتر از سایر پروتئین ها هضم می شود، بنابراین ممکن است در کاهش اشتها و افزایش احساس سیری بهتر باشد.

پروتئین کازئین تمام آمینو اسیدهای لازم برای کمک به عضله سازی را در اختیار بدن قرار می دهد. پروتئین کازئین کندتر از سایر پروتئین ها هضم می شود، بنابراین ممکن است در کاهش اشتها و افزایش احساس سیری بهتر باشد.

 

 

خواص :

کازئین خالص یک جامد سفید آمورف بدون مزه یا بو است. کازئین تجاری کمی زرد، با بوی مطبوع است. کازئین خشک در صورت محافظت از حشرات و جوندگان به خوبی حفظ می شود. کازئین مرطوب به سرعت توسط کپک ها و باکتری ها مورد حمله قرار می گیرد و بوی نامطبوعی پیدا می کند. وزن مخصوص 1.25 تا 1.31 است. کازئین مخلوطی از فسفوپروتئین با وزن مولکولی متفاوت است .

 

 

کازئین در فرمولاسیون چه می کند؟

  • آنتی استاتیک
  • حالت دهنده مو
  • حالت دهنده پوست

 

 

ساخت :

کازئین معمولا ازشیر بدون چربی (به ندرت از دوغ )، با یکی از سه روش: (1) کشک های کازئین طبیعی ترش شده زمانی که اسید لاکتیک کافی از تخمیر قند شیر توسط باکتری همیشه موجود استرپتوکوکوس لاکتیس ایجاد می شود . (2) کازئین اسید با افزودن اسید هیدروکلریک رقیق یا اسید سولفوریک رسوب می کند . (3) برای کازئین مایه پنیر ، شیر بدون چربی گرم با عصاره مایه پنیر بسته می شود تا زمانی که کلسیم پاراکازئینات لخته شود، پس از آن لخته به قطعات کوچک بریده می شود تا آب پنیر تخلیه شود. در هر سه روش آب پنیر کشیده می شود، کشک با آب شسته می شود، تخلیه یا فشرده می شود، در هوای گرم خشک می شود، آسیاب می شود و برای فروش بسته بندی می شود. کازئین مایه پنیر بیشتر کلسیم فسفات شیر ​​را حفظ می کند.

 

 

موارد استفاده :

کازئین در غذاهای آماده، داروها و مکمل های غذایی و در لوازم آرایشی استفاده می شود . کاربردهای صنعتی جزئی عبارتند از چاشنی و پانسمان چرم، پاک کننده ها و جلا دهنده ها برای کفش، چاپ و اندازه پارچه، اسپری های حشره کش، صابون سازی، و بسیاری از کاربردهایی که در آنها کازئین به عنوان یک کلوئید محافظ، عامل امولسیون کننده یا چسبنده عمل می کند. کاربردهای عمده کازئین شامل پوشش های کاغذی، چسب، رنگ، پلاستیک و الیاف مصنوعی است.

 

 

پوشش های کاغذی :

کتاب و مقالات هنری هستندپوشش داده شده با کازئین رنگدانه‌ای برای ارائه سطح مناسب برای تصاویر نیمه‌تن. یک محلول نسبتا قلیایی از کازئین طبیعی ترش شده یا اسیدی با دوغاب آبی رنگدانه ها مخلوط می شود. فرمالدئید یا آهک ممکن است برای مقاومت بهتر در برابر آب اضافه شود. مخلوط را در دستگاه پوشش روی کاغذ پخش می کنیم و خشک می کنیم.

 

 

چسب :

اتصالات چوبی ساخته شده با کازئین چسب برای مدتی در برابر رطوبت مقاومت می کند. چسب کازئین تهیه شده پودری است که از کازئین طبیعی ترش شده یا اسیدی، آهک، نمک های سدیم مناسب و یک قارچ کش تشکیل شده است. پودر کمی قبل از استفاده از چسب در آب حل می شود، پس از آن نمک های سدیم بخشی از آهک را رسوب می دهند، هیدروکسید سدیم را آزاد می کنند و کازئین را به عنوان کازئینات سدیم حل می کنند. بعداً بقیه آهک به آرامی کازئینات سدیم را به کازئینات کلسیم نامحلول تبدیل می کند.

 

 

معایب اصلی کازئین چیست ؟

مکمل کازئین برای اکثر افراد بی خطر است. این یک فرآورده لبنی است، بنابراین افرادی که لبنیات را تحمل نمی کنند ممکن است در هنگام استفاده از کازئین عوارض گوارشی خفیفی به ویژه نفخ و نفخ داشته باشند. این علائم می تواند نشان دهنده عدم تحمل خود به پروتئین های کازئین باشد یا می تواند نشان دهنده عدم تحمل لاکتوز باشد.

آلرژی به کازئین نیز ممکن است. این یک واکنش ایمنی نامناسب به پروتئین های موجود در کازئین است.  اگرچه اجتناب از کازئین در مورد عدم تحمل یا آلرژی به کازئین عاقلانه است، واکنش آلرژیک شدیدتر است و می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

 

 

 

فروش  کازئین :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید  کازئین  و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

 

 

کازئین

اگر به دنبال کازئین  هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکننده های و تامین کنندگان پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

کازئین در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس  عرضه می شود و با بسته بندی 25 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد.

جهت دريافت نمونه و خريداري کازئین  با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

 

شماره تماس :          09127667534      ،     55402648  – 021

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *