پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ

پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ

پروتئین سفیده تخم مرغ هیدرولیز شده

پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ :

 

مقدمه :

این پروتئین از اسید، آنزیم یا روش های دیگر هیدرولیز به دست می آید .  در صنایع غذایی (به عنوان مثال به عنوان تقویت کننده طعم) استفاده می شود . همچنین به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی (مورد استفاده در محصولات مراقبت از مو و پوست) استفاده می شود.

پروتئین سفیده تخم‌مرغ مصرف خالص پروتئین بالایی دارد و در سیستم رتبه‌بندی اسید آمینه امتیاز ۱۰۰ دارد. اگرچه تجزیه آنزیمی سفیده تخم مرغ باعث تولید هیدرولیزهایی می شود که به سرعت جذب می شوند و فعالیت های فیزیولوژیکی مختلفی را می توان از آنها انتظار داشت، طعم دادن به سفیده تخم مرغ برای برآوردن نیازهای طعم به عنوان یک غذا چالشی دشوار بوده است.

در اینجا، ما یک هیدرولیز سفیده تخم مرغ با وزن مولکولی بالا ایجاد کردیم و میزان جذب و ارزش غذایی این هیدرولیز را با پروتئین های سفیده تخم مرغ به دست آمده از مواد خام، پروتئین های آب پنیر و هیدرولیزها که به عنوان پروتئین های با کیفیت بالا نیز شناخته می شوند، مقایسه کردیم.

سرعت جذب هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ سریعتر از پروتئین های سفیده تخم مرغ و آب پنیر در موش های صحرایی کانول شده ورید پورتال بود. ارزش فراهمی زیستی آنها بیشتر از پروتئین های آب پنیر و هیدرولیزها بود. با توجه به امتیاز آمینو اسیدهای اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین و امتیاز اسید آمینه ضروری قابل هضم، نمرات هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ برابر با پروتئین های سفیده تخم مرغ و آب پنیر بود اما بالاتر از هیدرولیزهای آب پنیر بود. نتایج ما نشان می دهد که هیدرولیزهای سفیده تخم مرغ ارزش غذایی سفیده تخم مرغ را حفظ می کنند و به سرعت توسط بدن جذب می شوند.

 

چگونه سفیده تخم مرغ را هیدرولیز کنیم؟

این روش شامل مراحل زیر می باشد: اول، حرارت دادن سفیده تخم مرغ به دست آمده برای انحطاط. و سپس، هیدرولیز پروتئین های سفید تخم مرغ به طور همزمان یا در مراحل با استفاده از دو یا چند پروتئاز ترکیبی، پروتئاز خنثی، پروتئاز قلیایی و طعم دهنده .
حدود 100 میلی لیتر آب مقطر یا دیونیزه را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رسوب سفیدی تشکیل شود . اینها گلوبولین های تخمک هستند. اکنون می توانید مخلوط را سانتریفیوژ کرده و مایع رویی را که اووالبومین شماست بریزید و ذخیره کنید. یا می توانید به سادگی مخلوط را فیلتر کرده و فیلتر را نگه دارید.

 

چه نوع پروتئینی در سفیده تخم مرغ وجود دارد؟

پروتئین غالب در سفیده تخم مرغ اووالبومین است که تقریباً 54 درصد از کل پروتئین سفیده تخم مرغ را تشکیل می دهد. کنالبومین، دومین پروتئین غالب سفیده تخم مرغ، به یون های فلزی متصل می شود، در حالی که فلاووپروتئین و آویدین به ترتیب به ریبوفلاوین و بیوتین متصل می شوند.

استفاده از تخم مرغ در تهیه غذا در درجه اول به خواص پروتئین بستگی دارد. تلاش های زیادی برای ایجاد تغییرات شیمیایی یا آنزیمی که ویژگی های عملکردی پروتئین سفیده تخم مرغ را تغییر می دهد، انجام شده است . ساکاناکا و همکاران  دریافتند که هیدرولیز پروتئین زرده تخم مرغ، در مقایسه با پروتئین یا مخلوط اسیدهای آمینه اصلی آن، فعالیت آنتی اکسیدانی قوی تری در سیستم اکسیداسیون اسید لینولئیک نشان می دهد.

علاوه بر این، یک مطالعه اخیر فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای تولید شده از سفیده تخم مرغ خام توسط تیمار پپسین را گزارش کرد .

 

آلبومن در تخم مرغ چیست؟

 

آیا آلبومین همان سفیده تخم مرغ است؟

سفیده تخم مرغ به نام آلبومن شناخته می شود که از کلمه لاتین “آلبوس” به معنای “سفید” گرفته شده است. آلبومن بیشتر وزن مایع تخم مرغ را تشکیل می دهد، حدود 67٪. حاوی بیش از نیمی از کل پروتئین، نیاسین، ریبوفلاوین، کلر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و گوگرد تخم مرغ است.درست است که پختن تخم مرغ آلبومین آن را هیدرولیز می کند.

 

خصوصیات :

برخی از خصوصیات خود آلبومین به راحتی به عنوان دستیابی به حرارت ناپایدار جامد می شود . همچنین دامنه کاربرد آن را در فرآوری مواد غذایی محدود کرده است. ماده پودر سفیده تخم مرغ به عنوان یک نوع آلبومین با قیمت تمام شده است، با حالت غیرفعال در توالی خود وجود دارد و دارای پپتید زیست فعال است.
بخش، روش مناسبی برای هیدرولیز اتخاذ می کند که این پپتیدهای فعال بیولوژیکی تخلیه می شوند و اعمال تنظیمی فیزیولوژیکی را وارد بازی می کنند. همزمان ویژگی عملکردی پروتئین آلبومین را بهبود می بخشند، دامنه کاربرد آن را گسترش می دهند، همچنین نوعی ابزار پردازش برای تولید نوشیدنی های پروتئینی است.
پروتئولیز به طور کلی به هیدرولیز سیستم اسیدی و هیدرولیز آنزیمی تقسیم می شود.اگرچه هیدرولیز هیدرولیز سیستم اسیدی به سرعت به طور کامل، می تواند ماده سیاه پوسیده ای تولید کند و همانطور که در اسید آمینه مانند تریپتوفان، سرین ها از بین می رود.

 

خلاصه :

آلبومین مرغ عمدتاً در آلبوم Ovum Gallus domesticus است، آب در سفیده تخم مرغ استثنایی، جزء اصلی پروتئین است، حاوی چندین اسید آمینه ضروری بدن انسان است، شامل متیونین، متیونین (Met)، تریپتوفان، ترئونین و غیره، لیگاند اسید آمینه بهتر است. از هارمونی، بالاترین نوع پروتئین نسبت استفاده بدن است، آلبومین مرغ به طور کلی پروتئین کامل در نظر گرفته می شود، معمولاً برای پروتئین مرجع برای تخمین ارزش غذایی پروتئین های دیگر مواد غذایی استفاده می شود.
آنزیم نوعی واکنش هیدرولیز ناقص و نیمه راه است. هیدرولیز پروتئین، هیدرولیز آن عمدتاً پپتید است نه اسید آمینه، در فرآیند هیدرولیتیک راسمیزه نمی شود، اسید آمینه از بین نمی رود، مقایسه با روش هایی مانند مهندسی ژنتیکی، شیمی سنتز، امنیت هیدرولیز آنزیمی بالا است، شرایط واکنش ملایم است. آسان به درجه هیدرولیز کنترل شده، و هیدرولیز به جز اسید آمینه، همچنین حاوی تعداد زیادی پپتید فعال بیولوژیکی، مایع پپتید آلبومین موجود است که از نوشیدنی های کاربردی هم در داخل و هم در خارج از کشور استفاده می کند.

 

فروش پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ :

شرکت نیلوفر بهداشت داتیس به عنوان یکی از برترین شرکت ها در زمینه تولید و عرضه پروتئین های هیدرولیز شده، عصاره و تامین مواد اولیه فعالیت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین برای خرید  پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ  و تهیه مواد اولیه باکیفیت می توانید با اطلاعات ما در واحد فروش در ارتباط باشید.

 

پروتئین سفیده تخم مرغ هیدرولیز شده

 

اگر به دنبال پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ  هستید، با ما تماس بگیرید. ما یکی از واردکنندگان و تامین کننده های پیشرو و حرفه ای ایران در این زمینه هستیم. قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش خوب در دسترس است.

پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ در شرکت نیلوفر بهداشت داتیس عرضه می شود و با بسته بندی 20 کیلویی قابل تامین می باشد.

امکان تامین این ماده در بسته بندی کمتر نیز مقدور می باشد. جهت دريافت نمونه و خريداري پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ  با شركت نیلوفر بهداشت داتیس تماس بگيريد .

شماره تماس : 55402648-021

 

 

2 thoughts on “پروتئین هیدرولیز شده سفیده تخم مرغ

  1. Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and may come back at some point. I want to encourage that you continue your great job, have a nice weekend!

    1. admin گفت:

      Hello dear friend, the site belongs to you.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *